Costes Fashion

Report: SS15 collectie presentatie

By 20 January 2015 Costes HQ, Fashion

Op maandag 19 januari presenteerde Costes in samenwerking met FashionWeek Nederland haar Spring/ Summer ‘15 collectie bij Mossel & Gin in Amsterdam. Met het thema ‘Where fashion and art meet the feel good vibe” kregen stylisten, bloggers en redacties de gelegenheid om onder het genot van een zomerse Gin-tonic als allereerste de nieuwste items uit de SS15 collectie te bekijken.

Costes brengt in haar SS15 collectie zes duidelijke trends. Dit seizoen heeft Costes zich laten inspireren door zomerse bestemmingen waaronder Marrakech, het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. Voor de echte city girls is er naast het denim thema ook de seventies crush en de sportswear collectie. Kunstenares Roxanne Dekker creëerde voor elke trend een uniek artwork in de sfeer van de collectie.

Naast het bewonderen van de nieuwe items uit de collectie waren de allereerste SS15 items te koop in de mini pop-up shop. Om de feel good vibe compleet te maken creëerde Frédérique Olthuis van Trash & Ready prachtige nail art, geïnspireerd door de trends uit de SS15 collectie.

Bekijk hier de fotoreport van de Costes pressday!

 

 

You Might Also Like

[fbcomments]