Costes Fashion

Inspiration: April and May studio

By 24 March 2015 Interior

Vandaag gingen we op bezoek bij Jantine en Vivian van April and May in hun gloednieuwe studio in Alkmaar. Wauw, wat een fijne en inspirerende werkplek!
De ruimte is heel clean, maar vooral ook enorm stijlvol ingericht. Met een grijze, gegoten vloer en een zwart, industrieel plafond krijgt de studio een bijzonde uitstraling. We raakten op slag verliefd op de marmeren bar, die blijkbaar ooit van hout was, maar nu een nieuwe look heeft gekregen met marmer folie. Een DIY tip die we zeker gaan onthouden!

In het midden van de ruimte staat een mooie, ronde design koffietafel met drie zogenaamde Albeup stoeltjes. Aan het ruime bureau staan mooie Eames stoelen en daarboven hangt een House Doctor lichtsnoer. Een grote Andy Warhol poster en een olifantplant in een koperen gaaspot maken de studio compleet.

De reden van ons bezoek? Some exiting projects are coming up! Stay tuned!

 

 

 

 

You Might Also Like

[fbcomments]