Costes Fashion

#COSTESlovesBREDA

By 19 April 2015 Costes HQ

Oh yes, afgelopen vrijdag was het weer tijd voor een feestje: we opende onze 20e Costes boutique in Breda. Extra speciaal omdat het alweer de 20e boutique is én de eerste winkel met een coffeecorner. Inclusief speciale customized Costes bekertjes. Handig als je vermoeid bent van al het shoppen óf als je je vriend op sleeptouw hebt. In het laatste geval vindt hij het dan vast niet erg als je tóch nog een keertje gaat passen.

Coffeecorner Costes Breda

 

Zoals gewoonlijk was het weer een gezellig feestje met cupcakes en champagne. Al voor de opening stond er een lange rij Costes fans te wachten om een giftcard te bemachtigen.

Twee reporters van Breda City App kwamen een kijkje nemen en schreven een leuk artikel over Costes. Bloggers Cate Adriana en La Même Chose kwamen langs om samen met ons te proosten op de nieuwe Costes boutique.

Om het feest compleet te maken organiseren we op 27 mei een exclusieve shopping nightmet een hapje, drankje en 25% korting. Daarnaast maak je ook nog eens kans op €1000 shoptegoed voor jou en 3 vriendinnen. Je kunt je inschrijven op costesfashion.com/shoppingnight.

Thank you Breda, het was super leuke eerste dag!

You Might Also Like

[fbcomments]