Costes Fashion

Let’s get lost in Paris!

By 8 April 2015 Hotspots

Parijs is één van onze favoriete steden. Ook voor fashion is het dé place to be en onze designers gaan er dan ook regelmatig heen voor inspiratie tripjes. Wat is er fijner dan heerlijk door de straten van Le Marais struinen, snuffelen in de schattige winkeltjes en wijn drinken in een van de vele leuke tentjes? Naast de beroemde high lights als de Eiffeltoren en het Louvre hebben wij de leukste hotspots voor je op een rijtje gezet!

In de zomer vindt het Parijse leven vooral buiten plaats. Na een lange dag wandelen door een van de vele leuke wijken kun je neerstrijken op een van de (lig)stoeltjes in Le Jardin du Luxembourg, een prachtig stadspark waar op mooie dagen veel Parijzenaren genieten van de buitenlucht. Zo kun je even helemaal tot rust komen in het hart van deze metropol. In hetzelfde arrondissement vind je misschien wel de beste koffie van Parijs: Coutume Café. Een echte hotspot onder studenten. Ook de lunchkaart is hier een echte aanrader!

Bespoke

 

 

Voor de lekkerste Cocktails en de hipste gerechten to share kan je terecht bij Bespoke. Een klein, industrieel ingericht restaurant dat wordt gerund door een stel jonge, ambitieuze mannen. Verstopt in Le Marais achter een sombere gevel waar de naam niet eens op staat, stap je hier het hippe leven van de Parijzenaren binnen. Aanrader: de heerlijke, homemade frietjes!

Voor overheerlijke pizza’s ben je bij Grazie aan het juiste adres. Een sfeervolle en hip ingerichte tent waar men ‘s avonds voor in de rij staat. Reserveren is dus wel een must! Extra leuk: onze favoriete concept store Merci zit een paar deuren verderop! Ook zeker een bezoekje waard!

Eten in Parijs kan flink prijzig zijn. Heb je een gat in de hand gehad (herkenbaar!) en ben je toe aan een budget optie? Dan is Bio Burger een goed alternatief. Hier eet je de beste burgers voor een eerlijke, maar fijne prijs én alle ingrediënten zijn ook nog eens biologisch. De zelfgemaakte frietjes zijn overheerlijk en zelfs een oh so fair, organic cola smaakt naar meer.

Bio Burger

 

Verstopt in de smalle straatjes van Le Marais zit restaurant JaJa. De keuken is een mix tussen Franse en mediterraanse gerechten en er staan een aantal goede wijn en op de kaart. Zodra je door de “geheime” deur stapt waan je je in een heuse stadstuin met een sfeervol interieur.

Wil je geheel in Costes stijl overnachten, boek dan een kamer in hotel Fabric. Het interieur zegt genoeg. Ontspannen na een intensieve dag in de stad kan in de prive hammam van het hotel, do we need to say more?

Hotel Fabric

 

 

Voor een kleiner budget is Generator hostel een fijne optie. Betaalbaar en toch stijlvol!

Krijg jij ook al kriebels om de hotspots in Parijs te ontdekken? Shop snel jouw Parisian look en you’re ready to go!
Paris is always a good idea!

 

You Might Also Like

[fbcomments]