Costes Fashion

Backstage: campagne shoot

By 1 May 2015 Costes HQ, Hotspots

De nieuwe campagne staat in het teken van city trips en hotspots. Wij houden van bijzondere plekjes en gaan daarom deze zomer de hotspots in alle Costes steden ontdekken. Voor de campagne shoot gingen we naar de stad waar onze allereerste boutique in 2013 opende: Utrecht. Een stad vol hotspots en mooie plekjes, van de Oude gracht tot smalle steegjes en mooie parken. Het perfecte decor voor onze nieuwe video. Hier alvast een sneak peek.

Ons prachtige model Celine volgen we met de camera tijdes haar city trip. Naast Celine bestaat het team uit cameraman Rico (VAAG media), fotograaf Lotte, visagiste Sanne, stylisten Joost en Jeanine en marketeer Ellemijn. Dit shot is gemaakt in het in Costes stijl ingerichte appartement van Ellemijn, midden in het centrum van Utrecht.

COSTES shootBij de Utrechtse hotspot GYS mochten we opnames maken. Oeh en dat lekkere taartje dat je op de foto ziet was echt om je vingers bij af te likken. Als je in Utrecht bent zeker een mut-go dus!

COSTES polaroidIn de video maakt het model een polaroid foto, deze actiefoto is het resultaat!

Het eindresultaat van de video kan je binnenkort bekijken op onze blog en social media.

You Might Also Like

[fbcomments]