Costes Fashion

Just Like Sushi: How to handle sale!

By 30 June 2015 Fashion

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items.

Tweemaal per jaar komt de droom uit van menig modeliefhebber: Sale! Vele items die gedurende het jaar op je wensenlijstje stonden kun je nu bemachtigen met hoge kortingen. Maar helaas is het uitverkoop seizoen niet altijd een pretje. Overvolle rekken, de drukte of de vele aankopen die naderhand toch een miskoop blijken te zijn. Tijdens de sale is het de kunst om de perfecte items voor jou te vinden. Die geweldige zwarte blazer, prachtige schoenen die al op je wishlist stonden of dat tijdloze t-shirt waarmee je jaren vooruit kan. Zoals je al gemerkt hebt, is de Sale ook bij Costes begonnen en graag deel ik een aantal tips om het beste uit de Sale te halen.

Neem een lijstje mee
Het is erg gevaarlijk om tijdens de sale je te laten verleiden door de vele hoge kortingen. De gedachte van al het geld dat je zult besparen maakt je soms ontoerekeningsvatbaar en dan kom je vaak thuis met een aantal items die je hooguit een paar keer zal dragen. Wat voor mij het beste werkt is om een lijstje mee te nemen (of in je telefoon) met de items waar je nog naar op zoek bent! Misschien is het iets minder ‘romantisch’ shoppen maar het bespaart zeker wat centjes.

Werk met een budget
Naast het gebruiken van een lijstje is het ook handig om een budget vast te stellen en je hier vervolgens ook aan te houden natuurlijk. Hiermee voorkom je dat je dat dure leren jasje of die designer schoenen in alle impulsiviteit toch mee naar huis neemt en achteraf veel spijt hebt.

Ga voor tijdloze items
Vaak gaan de trendy items die maar een seizoen of twee mee gaan in de sale en is het lastig tijdloze items te vinden die jaren mee kunnen gaan. Maar het is natuurlijk niet onmogelijk. Ik ga zelf voor items die iedereen wel in zijn kast moet hebben. Zoals een trenchcoat, zwarte jeans of een blouse die je met alles kan combineren.
sale

Met deze snelle tips is het nu tijd om de COSTES SALE te checken! Happy shopping!

You Might Also Like

[fbcomments]