Costes Fashion

Let’s introduce: gastblogger April and May

By 1 June 2015 Interior

Jantine en Vivian van de interieurblog April and May zijn samen gastblogger voor Costes. Vanaf nu zullen ze je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste interieur trends, leuke projecten en hun favoriete Costes items. 

Of we wilden meedenken over de nieuwe autumn/winter collectie presentatie van Costes die in juni gaat plaatsvinden? Ja natuurlijk! Concepten bedenken en daarna de uitvoering ervan laten plaatsvinden is één van de dingen die wij doen bij April and May, dus hier hoefden wij niet lang over na te denken.

We laten jullie graag een voorproefje zien van ons proces. Als wij met een nieuw project beginnen, start dit altijd met een moodboard, om een sfeer te laten zien die we graag willen neerzetten. Een eerste moodboard verandert uiteindelijk nog meerdere malen, maar het blijft vaak wel de rode draad door het project, iets om naar terug te vallen.

Aan de hand van de thema’s die we van het Costes designteam ontvingen gingen we aan de slag: grafische lijnen, donkere tinten, planten en bloemen uit de seventies… meer zeggen we nog niet!

Ook hebben we de uitnodiging voor de presentatie mogen ontwerpen en alle grafische uitingen hiervoor, meer hierover laten we snel zien.

Bekijk hieronder (een deel van) ons moodboard voor de Costes AW15 presentatie. Wij kijken uit naar de collectie presentatie en we zijn enorm benieuwd naar de nieuwe Costes collectie, die voor ons ook nog een verrassing is!

costes moodboard

You Might Also Like

[fbcomments]