Costes Fashion

Designstoelen van FabriekNL

By 14 July 2015 Costes HQ, Interior

Bij Costes willen we graag dat je je thuis voelt. Daarom besteden we iedere keer weer veel aandacht aan het interieur. Zo zoeken we bijvoorbeeld naar inspirerende decoratie en mooie verlichting. Maar ook om even bij te komen ben je bij Costes aan het juiste adres. In al onze paskamers vind je namelijk super stylish stoelen.

Deze stoelen zijn bijna allemaal vintage design en vaak zelfs design klassiekers. Zo vind je bij Costes verschillende echte Eames exemplaren, maar ook een Harry Bertoia, Eero Saarinen of een Cees Braakman design kun je in een van de boutiques gewoon even uitproberen.

FABRIEKNL03

Het Costes Designteam selecteert deze stoelen allemaal persoonlijk. Zo ook deze week: en wel voor een nieuw te openen boutique in Amersfoort. [Verklappen we hier nu zomaar onze nieuwste aanwinst? Jazeker!]

Deze keer brachten we een bezoekje aan FabriekNL in Waalwijk. Zij zijn een van de grootste in- en verkopers in Nederland en wel op het gebied van al het [interieur]design wat speelt van ongeveer de jaren ’50 tot de jaren ’80. Niet alleen stoelen en zetels, maar hele woonkamers kunnen worden ingericht door een enkel bezoekje aan hun showroom en loods. Je kijkt je ogen uit en wij willen eigenlijk altijd alles wel hebben.FABRIEKNL01

Ben je benieuwd naar de selectie voor Costes Amersfoort, zorg dan dat je social media goed in de gaten houdt voor de exacte openingsdatum en breng een bezoekje…

You Might Also Like

[fbcomments]