Costes Fashion

How to pack… with Just Like Sushi

By 29 July 2015 Fashion

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Vandaag vertelt ze alles over haar inpak-strategie!

Vakanties zijn er vaak om even te ontsnappen aan de stress van alle dag. Maar soms kan alleen het inpakken al zorgen voor de nodige drama. Door de jaren heen heb ik gelukkig vele tripjes mogen maken en daardoor ook geleerd hoe ik mijn koffer het makkelijkst en efficiënts kan inpakken. Met een gelimiteerd aantal items en zoveel aantal looks blijft het altijd een uitdaging. Eentje die ik maar graag aanga…

Ga voor drie basis kleuren
Een van de dingen die mij het meest heeft geholpen met inpakken, is het aanhouden van een kleurenschema. Hierdoor zorg je ervoor dat je veel van de items die je mee hebt met elkaar kunt combineren. De kleuren die je vooral in mijn koffer kunt vinden zijn zwart, denim en wit en deze kleuren kun je altijd met elkaar combineren. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk wat uitspatting te hebben met enkele print items met (en ja, palmbomen zijn favoriet).

Uitbundige accessoires
Wanneer je dus de basis van je koffer basic en binnen een kleuren palette houdt kun je juist wat uitbundiger te werk gaan met je accessoires. Die leuke kleurrijke sjaal, stoere tas met all-over pint, coole zonnebril of toffe sneakers maken je outfit helemaal af en creëer je alles behalve dan een ‘saaie’ look.

Creëer je looks vooraf
Meestal ben ik best wel laat met het inpakken van mijn koffer en komt het vaker voor dat ik nog tot midden in de nacht bezig ben. Ondanks deze slechte eigenschap is er één ding dat ik niet wil schrappen: het uitproberen en samenstellen van mijn vakantie looks. Met een berg kleding naast me en een spiegel voor me probeer ik verschillende looks uit en probeer ik me ook te bedenken voor welke gelegenheden deze het beste werken. Nog een optie is om er dan direct een foto van te maken of op te schrijven in je telefoon zodat je tijdens de reis niet meer hoeft na te denken over je combi’s.

just like sushi x costes
Wees voorbereid
Natuurlijk hoop je dat de weersvoorspelling er tip-top uitzien, maar een voorbereid mens telt voor twee. Koude nachten, een onverwachte regenbui of extreme hitte kan soms roet in het eten gooien. Ik neem dus zeker wel eens een warmere trui, vest of jasje mee voor de koudere avonden wanneer ik toch lekker buiten wil vertoeven. En wat zeker ook niet mag ontbreken is een klein flesje handwasmiddel wanneer ik onverwachts toch iets wil (móet) wassen.

Bekijk hieronder mijn 5 looks voor verschillende gelegenheden en waar je dus kunt zien dat je verschillende items voor verschillende looks kunt gebruiken. Een ‘pencil skirt’ kun je chique dragen, maar ook heerlijk casual en een comfortabele trui kun je op verschillende manieren ‘upgraden’. Wees creatief, maar ga ook juist voor combinaties waarvan je weet dat ze voor jou werken. Enjoy!

COSTES OUTFIT

COSTES OUTFIT

COSTES OUTFIT

COSTES OUTFIT

COSTES OUTFIT

You Might Also Like

[fbcomments]