Costes Fashion

Transparent look by LlittleBlonde

By 1 July 2015 Fashion

Blogger Lisa van Llittle Blonde maakte een mooie reportage met de transparante Costes top. Deze all black look is super vrouwelijk en comfortabel tegelijk. Op tropische dagen als vandaag trek je het liefst niet meer dan een bikini aan en dus is de wijde, luchtige top i-de-aal! Combineer de top, net als Lisa, met een slouchy pants voor op je werk of ga voor blote benen en draag de top losjes op een rokje of short. De transparantie accentueert je figuur. Ben je net als Lisa klein van stuk? Met een paar hakken en een high waist of slouchy pants creëer je lengte!

De mooie plaatjes zijn geschoten door Pim van Baalen. Enjoy!

transparante top

transparante top

transparante top

Shop the look:

Top: Transparent Wide Tee
Broek: Slouchy Pant

You Might Also Like

[fbcomments]