Costes Fashion

Late summer selection by April & May

By 21 August 2015 Fashion, Interior

Jantine en Vivian van de interieurblog April and May zijn samen gastblogger voor Costes. Ze zullen je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste interieur trends, leuke projecten en hun favoriete Costes items. 

De nazomer is voor ons gevoel al een beetje begonnen met wisselende temperaturen, zon maar ook regen. De laatste zonnige dagen pakken we nog even mee. Voor dit nazomer gevoel selecteerden wij de perfecte items die je fijn kunt dragen met warmer weer en de wat koelere dagen.

We lieten ons inspireren door dit gevoel met een lichte sfeer, grafische details en de perfecte bloemenprint  (deze jumpsuit is echt prachtig…)

Laten we nog even genieten van een aantal mooie zonnige dagen. Meer nazomer inspiratie met onze geselecteerde items vind je hier.

Costes x April and May

Costes x April and May

You Might Also Like

[fbcomments]