Costes Fashion

Mad About Blue, selected by Just Like Sushi

By 27 August 2015 Fashion

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Vandaag haar persoonlijke selectie uit het Mad About Blue thema.

Denim Culotte
Ik kan wel eerlijk bekennen dat de kleur blauw langzaam een grote rol heeft vervaardigd in mijn kledingkast. Na een tijd de jeans te hebben afgezworen begin ik deze toch meer te waarderen (en daardoor ook andere tinten blauw). Ik was vaak bang dat jeans ‘te basic’ zou zijn maar de hippe normcore trend heeft dit toch wel veranderd. Zeker wanneer je de blauwe jeans met zoveel andere tinten kan combineren – de must-have voor in je kast. Toen ik onlangs sneak peeks van de Mad About Blue collectie van Costes zag wist ik al direct dat 1 item een perfecte match zou zijn; De Denim Culotte!

costes-blue-jls6[13]

costes-blue-jls2[14]

How to wear
Zoals je misschien weet ben ik al helemaal van van de culotte trend en deze in een stoere jeans uitvoering moest ik natuurlijk toevoegen aan mijn kast. Natuurlijk moest ik wel even wennen aan de iets kortere lengte en de wijden pijpen, maar ik kan eerlijk zeggen dat ik helemaal verslaafd ben aan deze jeans. Om de look compleet te maken ging ik voor een fijne katoenen blauwe sjaal en een witte lange blouse. Het is misschien een combinatie die niet echt voor de hand liggend is, maar wel eentje waar ik me helemaal lekker in voel. Perfect voor de iets frissere zomerdagen waar je nog heerlijk zonder jas over straat kan – voor een lunchdate met een vriendin of een dagje shoppen in je favoriete stad.

costes-blue-jls3[11]

costes-blue-jls5[12]

I’m wearing Costes denim culotte, Costes witte lange blouse, Costes blauwe sjaal

You Might Also Like

[fbcomments]