Costes Fashion

The monochrome trend

By 20 August 2015 Fashion

De sterke combinatie van zwart en wit is dit seizoen ook nog hot and happening. Monochroom is een tijdloze trend die niet te missen valt. We zien de trend niet alleen in de mode maar ook in interieurs. De tegenpolen zijn tegelijkertijd een perfecte combinatie en makkelijk te combineren. Daarnaast stralen ze samen rust uit.

We zien dit seizoen ook de ruit terug in zwart/wit, zowel in een strakke vorm als zogenaamde ‘grid’, als in een klassiekere variant in een schaduwruit. Combineer met een hippe (denim) culotte voor een kleur injectie in je outfit. Strepen zijn ook altijd goed in monochroom een basic must have  voor elke kast. We zien nu ook veel verticale strepen, een moderne twist voor een klassiek gegeven. Een wit en een zwart kledingstuk kan een colorblock effect geven, zoals een witte top met een zwarte wide leg broek. Ben je iets meer van de prints, ook deze zijn in monochroom variant terug te vinden in de Costes collectie.

De monochrome trend is heel clean en chique te dragen, maar ook voor liefhebbers van meer casual  is een combinatie met sneakers en meer texturen helemaal goed.

tumblr_nrynpbLwrh1rpwhvdo1_1280

believeinyourself

Just Like Sushi

AnnaRike

Annarike

yara-look1

Yara Michels – Chapter Friday

Ellery-Skirt-Top-Workday-Outfit-Oracle-Fox

Oraclefox

Trouble-Sweatshirt-White-Pants-Celine-Givenchy-Oracle-Fox-6

Oraclefox

Costes monochrome

COSTES

COSTES lookbook

COSTES

COSTES GRID MONOCHROME

You Might Also Like

[fbcomments]