Costes Fashion

Urban Botanic prints

By 4 August 2015 Interior

Jantine en Vivian van de interieurblog April and May zijn samen gastblogger voor Costes. Ze zullen je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste interieur trends, leuke projecten en hun favoriete Costes items. 

De natuur, planten en groen zijn niet meer weg te denken binnen huis. Ook in onze studio spelen ‘greens’ een belangrijke rol. Met het samenbrengen van verschillende soorten planten creëer je direct sfeer en persoonlijkheid. De natuur blijft inspireren op verschillende manieren. Details,vormen en kleur worden gebruikt als inspiratiebron voor trends, stoffen, prints en dessins, maar ook voor verf, behang en meubels.

urban_botanic_2

Ook op grafisch gebied vormt de natuur een bron van inspiratie. Bij de Costes winkels valt direct het gebruik van planten en mooie grafische prints op. Daarnaast is de Costes AW15 collectie geïnspireerd op verschillende trends waarvan de WOODLANDS trend die inspiratie haalt uit de natuur met diverse groentinten in combinatie met grijs en zwart.

Een plek waar al deze natuurlijke en grafische vormen samen komen is de collectie Urban Botanic prints van My Deer Art shop. Deze prints zijn een mooie manier om de natuur op een andere manier te gebruiken in huis.

cards_urbanbotanical

Alle prints zijn limited editions en ontwikkeld door Maaike van My Deer en bestaat naast de Urban Collectie ook nog uit handgeschreven en persoonlijke quotes. Alle prints zijn hier online te bestellen in de My Deer Art Shop. Wij zijn fan!

You Might Also Like

[fbcomments]