Costes Fashion

Black and white by April and May

By 30 September 2015 Interior

Jantine en Vivian van de interieurblog April and May zijn samen gastblogger voor Costes. Ze zullen je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste interieur trends, leuke projecten en hun favoriete Costes items. 

De zwart-wit look in combinatie met een drukke (bloemen) print is ook dit najaar erg geliefd. Ondanks de drukke prints zorgen de zwart/witte kleuren toch voor een strak geheel en kun je de outfit makkelijk vertalen naar jouw stijl en figuur. Deze  zwart-wit look kun je ook goed in je interieur verwerken. Gebruik zwart en wit als basis en voeg daarbij natuurlijke materialen zoals hout en wol om het geheel weer warmer te maken en aan te kleden.

 

hoofdbeeld blog zwart-wit look Costes

zwart-wit marmer[1]

You Might Also Like

[fbcomments]