Costes Fashion

Nieuw in de Costes boutique: De Pikaplant Jar

By 9 September 2015 Interior

Bij Costes zijn we voortdurend bezig met het vernieuwen en updaten van het interieur van onze boutiques. We krijgen dan ook vaak erg leuke reacties of vragen over bepaalde items binnen ons interieur. De Costes boutiques hebben een herkenbare stijl en sfeer, daarentegen is geen enkele boutique hetzelfde!

Een laatste aanwinst voor onze boutiques in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht is de Pikaplant Jar. De Pikaplant Jar is een plant die je nooit water hoeft te geven. De plant zit in een afgesloten stolp waarin de lucht en het water constant wordt gerecycled door de plant zelf.

IMG_8733

Volgens Pikaplant zorgt een plantrijke omgeving voor meer creativiteit, productiviteit en minder stress. Als echte groen liefhebbers zijn wij het hier helemaal mee eens en zijn we gek op de zelfvoorzienende plant!

theconfettioption.blogspot.com

Als je in Costes Amsterdam, Rotterdam of Utrecht bent, kun je de Pikaplant met eigen ogen bewonderen bij één van onze paskamers!

Voor meer info ga je naar www.pikaplant.com
Of volg Pikaplant op Facebook & Instagram

You Might Also Like

[fbcomments]