Costes Fashion

Fall look by MIXT + win giftcard

By 5 November 2015 Fashion

Laura van MIXT fashion & lifestyle maakte deze mooie beelden van haar fluffy fall look. We love it!

Nog leuker: ze geeft een Costes giftcard van €25 weg. Lees hier hoe je kans maakt!

Laura over haar fall look:

“De look van vandaag staat volledig in het teken van Costes. Van accessoires tot de kleding, alles wat je ziet is van deze fijne boutique. Ondertussen hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te introduceren aan het merk Costes, maar ik wil jullie wel graag laten zien wat een onwijs fijne herfst/winter collectie ze op dit moment in de winkel hebben hangen.

Zoals deze fluffy cardigan. Heerlijk zacht en warm. Aangezien ik niet zoveel warme kleding had in lichte kleuren is dit een perfecte toevoeging aan mijn kledingkast. Daarnaast natuurlijk een hoed. Zoals jullie weten draag ik veel hoeden en toen ik deze donkergroene hoed in de winkel zag, was ik meteen verkocht. De blouse is gemaakt van een heel fijn vallend en niet kreukend stofje. De mintgroene kleur past perfect bij de stretch broek. Normaal draag ik niet veel stretch broeken, maar deze zit heerlijk. Ze vallen wel redelijk groot, ik draag de broek in een maat xs en dat is zeker niet te strak. Ook de ketting is van Costes, alleen iets ouder. Ze hebben wel hele mooie vergelijkbare kettingenin de webshop!”

costes2

costes1

You Might Also Like

[fbcomments]