Costes Fashion

How to style…. Striped Slouchy Pants

By 13 November 2015 Fashion

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Vandaag laat ze zien hoe je de Striped Slouchy Pants kunt stylen. 

Soms weet je het! Direct nadat ik de nieuwste items bekeek op de Costes webshop zag ik daar de broek waar ik al tijden naar op zoek was. Een comfortabele pasvorm, opvallende streep en voor een leuke prijs – de perfecte formule! De Slouchy Pants is niet de meest makkelijk broek om te combineren en daarom deel ik vandaag graag twee looks met dit Costes item dat helemaal Just Like Sushi-waardig is. Ik kan wel zeggen dat ik een tomboy stijl heb en dat zie je ook echt weer terug in deze twee outfits. Gecombineerd met comfortabele platte schoenen en tijdloze items die je waarschijnlijk zelf al in je kast hebt hangen.

Look 1

In deze look ben ik voor een zwarte basis gegaan omdat dit de meeste toegankelijk manier is om deze broek te combineren. De broek is echt de eyecatcher en de rest van de outfit kun je gewoon rustig houden met basis kleuren. Als een ware tomboy kon ik het ook niet laten om mijn favoriete Costes bomber jas te stylen bij deze look en maakt het combinatie die ik wel elke dag zou kunnen dragen. Je zou deze look ook makkelijk naar een avond-look kunnen upgraden met een paar hakken en een blazer.

costesxjustlikesushi-nov2

 

Ik draag de Costes Slouchy Pants, Bomber Jacket en Turtleneck Top.

Look 2

Tijdens mijn laatste rondje door de winkelstraten kon ik het natuurlijk niet laten om even de Costes winkel binnen te stappen. En wat zag ik? Een blouse in de zelfde streep-dessin als mijn broek en binnen no-time stond ik bij de kassa om deze af te rekenen. Ik kan niet ontkennen dat deze outfit mij doet denken aan een pyjama look, maar dat weerhield mij niet om toch voor deze look te gaan. Gecombineerd met sneakers en een nette lange blazer jas heb ik toch een stijlvolle twist gegeven aan deze look.

costesxjustlikesushi-nov3

Ik draag Costes Slouchy Pants en Cropped Blouse.

You Might Also Like

[fbcomments]