Costes Fashion

Win the Costes x Interior Junkie Christmas tree!

By 28 November 2015 Costes HQ, Interior

Oooh yes, we mogen het eindelijk van de daken schreeuwen! We gaan een complete kerstboom weggeven. Huh? Ja, echt! Een compleet aangeklede boom van piek tot kluit. Gestyled door niemand minder dan interieurblogger Elisah van Interior Junkie én Team Costes! YAY!

Interior Junkie
We dachten niet dat we iemand konden vinden die meer van kerst zou houden dan wij. Maar Elisah is een echte sucker for Christmas. Van een betere match hadden we niet durven dromen. En dus hebben Team Costes en Interior Junkie de handen in een geslagen om de ultieme kerstboom samen te stellen.

Elisah’s kerstboom is groot, kleurrijk en geeft het ultieme kerstgevoel. “Hij doet pijn aan je ogen” zegt ze zelf. Maar dat mag met kerst!
In Elisah’s boom vind je de meest uiteenlopende dingen: van hotdogs tot fluffy hondjes en van de Empire State Building tot eetbare zuurstokken.
Maar één ding hebben ze gemeen: elk item in de boom heeft een verhaal. Elisah verzamelt haar kerst items vanuit plekken over de hele wereld. En zo tuigt ze elk jaar een prachtige boom op vol verhalen.

Christmas shopping
Het moodboard van Team Costes daarentegen was rustig, clean en vol geometrische vormen met veel goud. Maar daarmee vullen we elkaar eigenlijk perfect aan. En dus ging team Costes samen met Elisah naar tuincentrum Osdorp, de grootste kerstmarkt van Nederland.
Na ruim een uur struinen tussen al het moois was de kar gevuld met een mix van geometrische, gouden en koperen kerstitems. En een paar geweldige eyecatchers die perfect passen bij de stijl van Elisah. Samen vormen ze de ultieme Costes x Interior Junkie Christmas tree, en jij kunt ‘m winnen!

WIN! 
De week van 7 december zal team Costes samen met Elisah bij een Costes fan ergens in Nederland deze unieke kerstboom t.w.v. €500 komen optuigen. Misschien wel bij jou! Hoe maak je kans? Deel een foto van jouw woonkamer onder onze Facebook post. Op zondag 6 december kiest Elisah samen met team Costes één woonkamer uit waar we deze complete Christmas tree t.w.v. €500 komen optuigen. Natuurlijk zorgen we ook voor een paar fijne Christmas gifts onder de boom! Ga snel naar onze Facebook pagina, deel een foto van jouw woonkamer en maak kans!

_DSC4678

 

_DSC4698

Klik hier en DOE MEE! 

You Might Also Like

[fbcomments]