Costes Fashion

Christmas favorites by April and May

By 15 December 2015 Fashion

Jantine en Vivian van de interieurblog April and May zijn samen gastblogger voor Costes. Ze zullen je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste interieur trends, leuke projecten en hun favoriete Costes items. Dit keer selecteerden ze hun favoriete kerst items. 

We houden van Kerst en alles wat hoort bij deze tijd van het jaar…kerst liedjes, kerst decoratie, lichtjes, een boom en natuurlijk jezelf mooi aankleden. Ben je op zoek naar iets bijzonders voor deze kerst? Wij gaan dit jaar voor zwart, fluweel en goud en hebben een paar prachtige items geselecteerd uit de Costes kerst collectie.

Een mooie clutch kan niet ontbreken, een jurkje is altijd goed of combineer een gouden of fluwelen top met een mooie rok of broek.

Maar geniet vooral van deze kerst met familie, vrienden en de mensen die je dierbaar zijn om je heen.

Xo Jantine & Vivian

costes1 copy costes3 copy

 

 

You Might Also Like

[fbcomments]