Costes Fashion

How to style…Velvet dreams

By 21 December 2015 Fashion

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Vandaag laat ze zien hoe je de Striped Slouchy Pants kunt stylen. 

De laatste dagen van het jaar breken aan en de kerstdagen zijn dichterbij dan je denkt. Het kerst-outfit-dilemma is van start en de grote vraag is wat je kerstlook van dit jaar gaat worden. Ga je voor een mooi klassiek zwart jurkje, een leuk rokje met kanten top of voor een co-ord van fluweel? Als je mij een beetje kent weet je dat ik direct ben gegaan voor de laatstgenoemde. Net zoals in mijn vorige looks (zie hier) hou ik van matchy items en dit keer was ik weer verkocht. Naast pailletten is fluweel echt een stof voor de feestdagen en maakt het elke outfit niet even iets specialers dan een basic zwarte look.

Net als met mijn andere looks moet het vooral ook lekker zitten (denk ook aan die heerlijk kerst ontbijtjes, brunch en diners) en daarom ben ik deze keer gegaan voor een losvallende fluwelen broek met een bijpassende top. Met een paar hakken en een warm vest (nu in de sale) ben ik helemaal klaar voor de feestdagen. En het leuke is; alle items kan ik goed afzonderlijk van elkaar dragen – ook na de feestdagen. See you next year!

christmasxcostesxjls3

christmasxcostesxjls2

Ik draag Costes Velvet Pants + Velvet Top + Blanket Cardigan (on sale) + Gold Necklace

You Might Also Like

[fbcomments]