Costes Fashion

The Costes x Interior Junkie Christmas tree

By 10 December 2015 Interior

YES! Wij hebben via onze Facebook pagina een complete Christmas tree weggeven. In samenwerking met Interior Junkie Elisah hebben we de ultieme Christmas Tree samengesteld. Met haar mooie woonkamer vol vintage items, cactussen, stolpen eén een marmeren schouw was Roos de gelukkige winnares. Woensdag 9 december was het zover en reden we mét kerstboom en versiering naar Barneveld om ‘m op te tuigen. 

En wat was ze blij! We werden door Roos en Peter geweldig lief ontvangen met een heerlijke kop erwtensoep. Daarna was het tijd voor het echte werk.
De boom paste precíes, gelukkig! Elisah heeft gekozen voor een geclusterd lichtsnoer met warm led licht. Wat betreft de overige versiering, daarvoor hebben team Costes & Elisah de handen ineen geslagen. Elisah’s boom hangt vol kitsch, van hotdogs tot hondjes. Het moodboard van team Costes stond vol geometrische vormen in goud en koper. Het bleek de perfecte match!

Dit samen vormt de basis van dé Costes x Interior Junkie kerstboom. In de boom vind je geometrische vormen, maar ook echte eyecatchers zoals een Eiffeltoren, hertjes, hondjes, een uiltje op ski’s en een gouden helikopter. Lekker kitscherig, maar toch stijlvol!

Bekijk hier het foto report en stay tuned voor de video!

De boom is binnen! Op naar Barneveld!

Hmmm, erwtensoep! V.l.n.r.: Costes’ Selina en Ellemijn, winnares Roos & “boomstylist” Elisah.

Soep!

Een krat vol kerstitems!

De boom staat! Elisah begint met het geclusterde lichtsnoer.

Work in progress!

Wat een leuk stel, Roos & Peter!

Een mooie geografische vorm tussen de hertjes, hondjes, Big Ben & Eiffeltoren!

Een superblije Roos & Peter met hun unieke, shiny Christmas Tree!

Tadaaa! Het eindresultaat!

IMG_4045

De woonkamer van Roos before…

And after! Merry Christmas!

 

 

 

 

You Might Also Like

[fbcomments]