Costes Fashion

Happy new collection!

By 4 January 2016 Costes HQ, Fashion

De champagne is gepopt en 2016 is officieel van start! Na alle feestdagen vol sparkles & glitters schreeuwt je garderobe waarschijnlijk om iets nieuws. Want wat is nou fijner dan je de eerste week van het jaar in een gloedjenieuwe look te steken? Frisse wind in je kledingkast is wat ons betreft een prima voornemen. Dus goed nieuws: the new collection is here! 

Trends die je kunt verwachten dit seizoen zijn onder andere Bright Lining – sportswear gerelateerde items in zwart-wit gecombineerd met felle kleuren – en Retro Spice – een mix van warme tinten met retro invloeden. De eerste items van het SS16 seizoen hangen al in de boutique, dus wil je het jaar goed beginnen in een nieuwe look. Be our guest!

Bekijk hieronder alvast een sneak peek van de key itmes voor het nieuwe seizoen. De new arrivals shop je hier. Happy new collection!

20151110 Costes_Stills_voorjaar13506 copy

20151110 Costes_Stills_voorjaar13523 copy

20151110 Costes_Stills_voorjaar13508(1) copy

You Might Also Like

[fbcomments]