Costes Fashion

Sneak peek: Spring Summer Campaign shoot

By 25 January 2016 Costes HQ

Eigenlijk moeten we nog even wachten op het eindresultaat, maar we konden het toch niet laten…Enkele uitverkorenen van het design team mochten naar Marokko om de collectie te gaan schieten: editorial style en op locatie! Een kleine sneak-peek van onze nieuwe campagne.

Onder creatieve leiding van Costes’ Joost en Jeanine stapte het team een koude zondagnacht het vliegtuig in om aan te komen in het warme Marokko: Legzira Beach. De locatie was eigenhandig ontdekt via Google en bij aankomt was deze nog mooier dan op de plaatjes van internet.

Uiteraard was alles tot in de puntjes geregeld door het productie team, maar waar niemand aan gedacht had was de wisseling van het tij. Schiet je op het strand? Dan heb je natuurlijk te maken met eb en vloed. Dat betekende dat de prachtige arches onderliepen met water…

En opeens moet het hele team rennen voor de enorme golven, inclusief apparatuur en kleding. Dus blijkt maar weer dat fashion geen glitter en glamour is, maar heel hard werken.

Gelukkig werkten we met ons oude en vertrouwde team Petrovsky & Ramone als fotografen en Venus Waterman als styliste, niet te vergeten Siddhartha Bekers met geweldige make-up en natuurlijk model Felice Veen. Zij zorgen vast voor een geweldig eindresultaat, dus soon more to come!

Campaign001

Campaign002

Campaign003

You Might Also Like

[fbcomments]