Costes Fashion

A tribute to the perfect knit

By 19 February 2016 Fashion

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Vandaag: a tribute to the perfect knit. 

Ik zag deze trui al een tijdje online staan op de Costes webshop, maar toen ik de trui aan zag bij een verkoper in de Utrechtse Costes boutique wist ik het: I NEED IT! Ik ben de ultieme koukleum en deze trui is mijn perfecte compagnon om de lagere temperaturen te trotseren. Het heeft alle elementen in zich om een item te worden dat ik seizoen na seizoen zal dragen. Ik heb er zelfs over na zitten denken om een extra exemplaar aan te schaffen in het geval dat ik ‘m mogelijk te heet was, een groot gat in maak door mijn onhandigheid of dat ik ‘m in het slechtste geval kwijtraak – worst case scenario!! Misschien een beetje overdreven, maar soms heb ik dit over voor iets dat zo perfect is. Maar waarom zo perfect? Ten eerste de lange mouwen waar ik mijn handen geheel in kan opbergen en ik nooit meer koude vingertjes meer heb – halleluja! Daarnaast zorgt de wijde col voor de juiste warmte en zit het niet zo strak als een standaard colletje. And last but not least, de lengte is perfect om te dragen op elke soort jeans. Gecombineerd met witte sneakers en mijn favoriete tas maakt dit een look waar je mij vaak in zult vinden… en misschien jou ook?

sweater-costes4

sweater-costes2

sweater-costes3

Ik draag de Costes Turtle Neck Pullover.

You Might Also Like

[fbcomments]