Costes Fashion

Dare to bare!

By 16 March 2016 Fashion

Deze zomer ligt het accent op je schouders. De zogenaamde bare shoulder top, met een off shoulder lijn, is een absoluut key item. Ze zijn het nieuwe bloot en een must have silhouette voor dit seizoen.

De bare shoulder top komt binnen in een flowy geweven variant, een aansluitende jersey variant of in een boho variant met een laagje. Laat je dus inspireren door deze mooie voorbeelden en vul je kast aan met deze nieuwe draagbare top.

Draag hem heel hip en comfortabel met de nieuwe gecropte broeklengte, of super vrouwelijk met een mooie pencil skirt. Je kan nog een fijne ketting erbij combineren of een echte statement ketting, zo leg je nog extra nadruk op je nek en schouders. Wil je de focus echt de top leggen? Oorbellen zijn dan ideaal, heel hip zijn ‘mismatch’ oorbellen. Waarbij je twee verschillende oorbellen in dezelfde sfeer draagt, zoals een stud oorbel links en een oorhanger rechts.

20160223 Costes Pencil Skirts and Shorts28591 copy

Schermafbeelding 2016-03-16 om 10.43.42

bardot-t-shirt--295711-burgundy_mdfront3-cos

cropped-blouse--295060-assorted_mdfront3-cos

You Might Also Like

[fbcomments]