Costes Fashion

Report: sample sale

By 9 March 2016 Costes HQ

Afgelopen weekend was het zover: de áller eerste Costes sample sale. En wauw, dat het zo’n succes zou zijn hebben we niet durven dromen! 

We toverden Wicked Grounds aan de Generaal Vetterstraat in Amsterdam om tot een boutique vol samples en oude Spring/Summer collectie. Vrijdag om 10:00 gingen de deuren open en binnen no time vulde de ruimte zich met zo’n 200 enthousiaste Costes fans. Het shoppen kon beginnen! Zoals het een sample sale betaamt werd er flink gegraaid naar de beste koopjes. Ons thema “If you love it, buy it” kwam goed tot zijn recht. De leuke bamboe krukjes die hun dienst in de paskamers voldaan hadden waren niet aan de slepen en ook de decoratie ladders waren in trek. Ze functioneerden ook prima als kledingrek to-go ;) Handig!

Het piekmoment lag vooral in de ochtend, en dat betekende dat als je tussen 10:00 en 12:00 aankwam je eerst in de rij aan moest sluiten. En dat in de sneeuw! Respect voor alle Costes fans die de rij getrotseerd hebben. Ook op zaterdag stond al direct om 9:00 een flinke rij Costes fans voor de ingang. Maar gelukkig scheen de zon! Rond 13:00 waren de lange rijen opgelost en was het prima toeven in onze pop-up boutique!

Voor deze eerste editie was de opkomst overweldigend. Echt, wauw! Dat smaakt naar meer. De volgende keer gaan we (natuurlijk) voor een grotere locatie zodat we nog meer samples kwijt kunnen én nog meer Costes fans blij kunnen maken met een shopsessie.

Heb je de sample sale gemist? Bekijk hieronder de sfeerimpressie. Heb je de smaak te pakken? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor de volgende editie!

IMG_7438

 

Dag 1, vlak voor de opening. Alles hangt netjes op soort!

Schermafbeelding 2016-03-09 om 10.36.33

 

Zaterdag ochtend, 9:05. Costes fans in grote getale!

Schermafbeelding 2016-03-09 om 10.36.57

 

Ondertussen hield team Costes het hoofd koel!

You Might Also Like

[fbcomments]