Costes Fashion

#costestravel: Barcelona!

By 18 May 2016 Hotspots

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Vandaag geeft ze je tips voor de beste hotspots in haar favoriete stad: Barcelona.

Oh oh Barcelona! Een zonnige Catalaanse stad in Spanje die mijn hart heeft verovert. In de laatste jaren ben ik er een aantal keer geweest en deze stad heeft mij nooit teleurgesteld. De veelzijdigheid, de (meestal) warme temperaturen en het heerlijke eten zijn maar een paar van de vele redenen waarom ik hier graag vertoef.

Mijn laatste trip naar Barcelona, 2 maanden geleden, was niet echt een succes omdat ik een aantal uur na aankomst in het ziekenhuis belandde met een knieschijf uit de kom. Gelukkig heeft dit (kleine) drama er mij niet van weerhouden om weer een tripje naar Barcelona te plannen over een aantal weken. Gewoon omdat het kan! Graag deel ik een aantal van mijn favoriete spots in Barcelona die je echt moet doen/eten/ervaren! Let’s go!

Ik draag de Costes grijze grid top + zwarte trenchcoat + witte boyfriend jeans + SuitSuit koffer.

Rosa Del Raval / Carrer dels Àngels 6, Barcelona
Elk tripje naar Barcelona eindig minimaal 1 avond in deze leuke bar waar je verrukkelijk Mexicaans kunt eten voor een goede prijs – ben dus ook niet verbaasd over de lange wachtrijen. Terwijl je wacht aan de bar kun je heerlijk genieten van een mojito cocktail (voor maar €3,50) die ik nergens anders beter heb mogen proeven. Dit is een van de hoogtepuntjes van Barcelona waar ik me nu al op verheug.

Carrer Talles/El Born

Ik ben niet zo’n van het erg toeristische La Ramblas en begeef me dus liever in mijn favoriete straatje Carrer Talles of de wijk El Born voor leuke eettentjes, bars, vintage zaakjes en gewoon even om de drukte te ontwijken.

La Boqueria / Les Rambles 91, Barcelona

Als ik me begeef rondom La Ramblas is het vooral om mijn ontbijt/lunch te halen op de verse markt La Boqueria die je echt niet wilt missen. Locals halen hier hun boodschappen maar als toerist moet je hier zijn voor de heerlijk fruithapjes en verse sapjes. Mijn tip: neem je heerlijke fruitbox en sapjes mee naar het strand en ik garandeer dat dit ultiem genieten is.

Platja D’Ocata

Wanneer je La Ramblas afloopt kom je uiteindelijk uit bij de haven van Barcelona en het populaire strand Barceloneta. Niks mis mee en de perfecte plek om even uit te rusten van het slenteren door de stad. Wanneer je een druk strand wilt ontwijken en voor meer rust wil gaan dan kun je beter afreizen naar de minder toeristische stranden rondom Barcelona. Huur een scooter (sowieso een must!) en ga bijvoorbeeld naar Platja D’Ocata voor een rustig dagje aan het strand.

Brunch & Cake / Carrer Enric Granados 19, Barcelona

Ben je op zoek naar een eettentje met al je ‘guilty pleasures’ en dat ook nog eens een ware instagram walhalla is? Dan ben je bij Brunch & Cake bij het juiste adres. Van heerlijke cupcakes, pancakes tot heerlijke salades die je eerst goed op camera wilt vastleggen voor dat je ze opeet. Echt een plek waar ik me nu al op verheug om naartoe te gaan! Come join me!

You Might Also Like

[fbcomments]