Costes Fashion

Hotspots in Soho -New York City

By 23 May 2016 Hotspots

Een trip naar NYC  staat voor het design team van Costes natuurlijk in het teken van shoppen. Wij trekken altijd minimaal 1 dag uit om onze favoriete shop buurt Soho weer ondersteboven te keren. Bij een dag vol met shoppen hoort ook lekker eten, het liefst in de buurt! Daarom hierbij onze favoriete eet- & drink hotspots in en rond Soho om te combineren met je ultieme shopdag!

Ontbijt: Two Hands

Unknown-3

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Two Hands. Het restaurant werd geopend door twee Australische expats en dat zie je terug. Het restaurant is licht aangekleed met frisse wit stenen muren en veel groen. Aantrekkelijke Australiërs brengen je jouw bestelling en zo waan je je even helemaal weg uit NYC. Je kan hier terecht voor al je ontbijt wensen, van housemade granola tot een breakfast burrito met een koffie of een Bloody Mary. Nog zin in iets zoets? Deel de banana bread met je gezelschap, wij hebben er allemaal van gesmuld.

251 Church St – Between Leonard St & Franklin St 

Lunch: The Butcher’s Daughter

Unknown-4

De al veel besproken The Butcher’s Daughter is zeker een aanrader, na een ochtend shoppen is dit de plek om even te ‘rechargen’. Het restaurant is rustgevend ingericht met natuurlijke producten en een terras waar je heerlijk in de zon kan zitten. Heb je de tijd? Begin dan je lunch met de Market Hummus & Crudite. De hummus is elke keer anders, hij wordt namelijk bereid met verse ingrediënten van de markt, wat zorgt voor een verrassende smaak! Ga daarna voor een Butcher’s Bowl of een frisse salade. Helemaal op de gezonde tour? Bestel dan naast je maaltijd een juice. Onze favoriet: the Golden Hour.

19 Kenmare St – Between Elizabeth St & Bowery

Koffie: Maman

Unknown-2

Eén van de nieuwe grote hits in New York is Maman, ze staan namelijk bekend om hun grote Chocolate Chip Cookies met een zachte chocolade vulling. Dit Frans geïnspireerd bakkertje is perfect voor een korte pitstop met een kopje koffie en zoetigheid. Heerlijk!

239 Centre St – Between Grand St & Broome St 

Dinner: The Fat Radish

Unknown-1

Al onze verwachtingen van The Fat Radish werden absoluut waargemaakt. Het restaurantje zit iets uit de richting waardoor er zeker een moment komt dat je je afvraagt of je op de goede plek bent. Het zitgedeelte bevindt zich achterin het restaurant en is sfeervol ingericht met brickwalls, houten banken en veel kaarslicht. Begin je avond met een cocktail, wij gingen voor de Elderflower Lemonade, die we de volgende keer zeker weer zullen bestellen. Voor diner is er voor ieder wat wils: van Pan Roasted Pork tot een Green Curry. Als bijgerecht is de Truffled Duck Fat Chips een aanrader. Ben je net als wij een zoetekauw, houd dan wat ruimte over voor de desserts, de keuze is niet groot maar ze zijn allemaal even smakelijk!

17 Orchard St – Between Hester St & Canal St

Party: Fig. 19

Unknown

Nog in voor een drankje na een avond tafelen? Verstopt achter de art gallery Envoy Enterpises zit Fig. 19. Er is geen secret password, maar even naar binnenlopen gaat helaas niet, er geld hier een members only regeling. Check vooraf even bij je hotel, zij kunnen je hier zeker bij helpen! Van donderdag tot zondag zijn hier de hippe New Yorkers te vinden, zippend aan Prosecco van de tap(!). Er hangt een relaxte sfeer in de met kroonluchters en de met kaarslicht aangeklede bar. Perfect om je NYC avontuur af te sluiten.

131 Chrystie St – Between Delancey St & Broome St

You Might Also Like

[fbcomments]