Costes Fashion

In de stijl van…More is More

By 20 May 2016 Interior

Jantine en Vivian van de interieurblog April and May zijn samen gastblogger voor Costes. Ze zullen je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste interieur trends, leuke projecten en hun favoriete Costes items. Dit keer vertalen ze het Costes thema More is More naar inspiratie voor je interieur.

Het thema More is More heeft een zomerse vibe met ogenschijnlijke mismatches als streep- en bloemenprints, metallics en frisse tinten. Past deze stijl helemaal bij jou? Wij geven je inspiratie hoe je deze mode invloeden kunt vertalen naar je huis. Denk in kleur en combineer dit met brass voor een mooi samenspel. Juist een kleuraccent kan in een verder rustige omgeving een echte eyecatcher zijn.

Ga je voor een bank in een andere kleur, een kleurrijk karpet of kies je voor een subtiele manier door het combineren van vazen met een metallic en kleuraccent?  Het combineren van kleur en verschillende materialen kan zeker op een stijlvolle manier zonder dat het teveel wordt.

cc7c2a9e5c7ff22f3ee0affe01623f39

un-coin-lounge-cosy-pour-l-hiver_5146955

c7c17f16fbf7529e8a62efca2451f1e3

Bronnen: AndTradition, Cotemaison, Couleur Locale

You Might Also Like

[fbcomments]