Costes Fashion

Inspiratie: Hotel SP34 in Kopenhagen

By 23 June 2016 Hotspots, Interior

Jantine en Vivian van de interieurblog April and May zijn samen gastblogger voor Costes. Ze zullen je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste interieur trends, leuke projecten en hun favoriete Costes items. Vandaag fijne inspiratie uit Kopenhagen.

Regelmatig zijn wij te vinden in Kopenhagen voor ons werk en een paar weken geleden vlogen wij weer naar deze fijne stad. Deze tripjes zorgen iedere keer weer voor een bron van inspiratie en het voelt bijna al als een beetje thuiskomen.

Dit keer verbleven wij in het prachtige hotel SP34. Bij binnenkomst valt direct de mix op van materialen, de moderne maar toch warme uitstraling en het gebruik van kunst. Grijstonen, brass, linnen en  cognac kleurig leer zorgen voor een hele fijne sfeer. 

De details in dit hotel zijn prachtig en ook het restaurant Väkst is een plek waar je zeker moet gaan eten tijdens je verblijf. Hierover vertellen we je later graag meer :) Stay tuned!

HotelSP34_7

HotelSP34_5

HotelSP34_10

hotelSP34_8

hotelSP34_2

You Might Also Like

[fbcomments]