Costes Fashion

Just like sushi: queen of co-ords

By 22 June 2016 Fashion

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Dit keer vertelt ze over haar crush op co-ords.

Wanneer je mij een beetje volgt is het misschien al een beetje opgevallen dat ik een voorliefde hebt voor setjes, oftewel co-ords. Het is de perfect oplossing voor als je niet weet wat nu (weer) aan moet want de top en broek passen toch perfect bij elkaar (easy like that!). Deze keer kon ik het niet laten om deze stoere versie met grid patroon mee te nemen. Tijdens mijn laatste shopping ronde zag ik dit setje in de Costes boutique hangen en opeens had ik geen oog meer voor iets anders. Ik wist dat dit een erg goede match zou worden.

Omdat de broek, met touwtje in de taille, super comfortabel zit, heb ik dit vooral ook doorgevoerd in de rest van de look. De bijpassende top, die net zo lekker zit, en een zwart Costes bomber jasje uit de collectie van vorig jaar maken de look helemaal af. Combineer daar nog een paar nieuwe witte sneakers bij en je hebt een look waar je mij in kunt uittekenen.

Costes heeft echt echt goed geregeld wanneer het gaat om co-ords en ik ben benieuwd in welke co-ord je mij straks in zult gaat zien. We’ll see!

costes4

costes

costes3

costes-checkprint1 copy

You Might Also Like

[fbcomments]