Costes Fashion

Tessa’s srprs trip naar… Valencia!

By 28 June 2016 Hotspots

Tessa is één van de drie winnaressen van de Costes travel campagne. Zij won een city-trip met srprs.me, inclusief tweedelige SUITSUIT kofferset en een Costes look t.w.v. €250. Vorig weekend was het zover en ging Tessa samen met een vriendin op reis naar een bestemming die pas op het vliegveld onthuld werd. Hoe het was? Dat lees je hier in haar reisverslag!

Iets meer dan een week geleden kwam ik aan op de plaats van mijn srprs.me bestemming.

De afgelopen week heb ik me door de regenbuien geslagen met de heerlijke foto’s en herinneringen van… Valencia! Een kleine recap wat Costes, SUITSUIT en srprs.me voor ons mogelijk hebben gemaakt:

Gigantisch veel voorpret en spanning. Een kaart met krascode (nee, we houden ons in tot op het vliegveld!), shoppen als een echte winnares bij Costes Rotterdam (waarvoor nog mijn complimenten voor de service!) en dan last maar zeker niet least de SUITSUIT koffers. Ik ben verliefd op al mijn nieuwe spullen en voel me een ongelofelijke geluksvogel!

Vrijdagochtend naar het vliegveld. Via onze kraskaart onthulden we de bestemming: Valencia. Eenmaal daar aangekomen even snel omkleden en hop de oude wijk el Carmen in.

Zaterdag fietsen gehuurd en in het prachtige park en naar het strand gefietst. Zeker een aanrader! Ook wel opmerkelijk zijn de fietspaden in Valencia. Je komt erdoor in straatjes, waar je anders nooit zou komen. En dat zou een gemis zijn.

Zondag hebben we geshopt en nogmaals in het park gezeten. ‘s Avonds laat ging onze vlucht terug. En eenmaal in Nederland moest ik helaas al snel weer naar het werk.

Costes, SUITSUIT en srprs.me, super bedankt dat ik deze geweldige ervaring rijker ben door jullie!

En een laatste dankjewel aan mijn zus, met wie ik echt een superweekend heb gehad!!

Fijne zomer allemaal!

IMG_1576

IMG_1577

IMG_1580

IMG_1581

IMG_1579

You Might Also Like

[fbcomments]