Costes Fashion

Volg de lucky winnaressen op hun city-trip!

By 10 June 2016 Costes HQ, Hotspots

Tessa, Martine en Malou zijn de drie winnaressen van de travel campagne. Samen met een vriendin reizen ze met srprs.me af naar bestemming onbekend. Jij kunt ze volgen!

De tripjes zijn geboekt, de spanning loopt op en de voorpret is begonnen. Een week voor vertrek verschijnt op de persoonlijke srprs.me pagina van de elke winnaar het weerbericht op de plaats van bestemming en krijgen ze een kraskaart toegestuurd. Met de kraskaart zullen ze op het vliegveld ontdekken waar de city-trip naartoe gaat!

Naast een city-trip hebben de meiden ook een tweedelige kofferset van SUITSUIT en €250 shoptegoed van Costes gewonnen, waarmee ze de inhoud van de koffer kunnen shoppen voor vertrek. Volg de reis van de winnaars, bekijk de weersvoorspelling en ontdek waar ze heen vliegen.

20160407 Costes Travel Campaign STILLS6306 copyVolg hier de koffer van Tessa.

20160407 Costes Travel Campaign STILLS6294 1 copyVolg hier de koffer van Martine.

20160407 Costes Travel Campaign STILLS6315 copyVolg hier de koffer van Malou.

You Might Also Like

[fbcomments]