Costes Fashion

Malou’s srprs trip naar… Oslo!

By 6 July 2016 Hotspots

Malou is één van drie lucky bastards die de travel campagne won, en dus op reis mocht met srprs.me, inclusief een SUITSUIT koffer vol Costes outfits. Lees hier het verslag van haar trip naar bestemming onbekend.

Vrijdag 1 juli was het zover. Weken hadden mijn vriendin en ik gespeculeerd over de bestemming en nu zaten we in de trein op weg naar Schiphol, waar we de srprs.me kaart eindelijk mochten open krassen. De weersvoorspellingen sloten het zonnige zuiden uit, maar wat was het een onwijs gave verrassing toen we zagen dat we naar Oslo gingen! 

Ons hotel zat gevestigd naast het centraal station van Oslo, een ideale locatie. Nadat we onze koffers hadden gedropt kon het avontuur beginnen: op zoek naar de eerste hotspot voor een hapje en drankje. Even later zaten we heerlijk aan een borrelplateau met gin tonic en rode wijn. 

De rest van het weekend bezochten we nog veel andere foodplekken en hebben we ultiem genoten van kanelbolle, een typische Noorse lekkernij, nog meer borrelplateaus, tapas, pizza en lekkere visgerechten. Samengevat: Oslo heeft heel veel gave hotspots, mensen zijn ontzettend vriendelijk en attent en we voelden ons overal heel veilig. De enige tegenvaller was de prijs van alcohol, die ligt echt minimaal 3x zo hoog als in Nederland. Mocht je dus een tripje naar Scandinavië op de planning hebben staan, spaar dan extra voor wat lekkere drankjes.

Helaas heeft het veel geregend, maar konden we de laatste dag toch nog heerlijk genieten van een paar uur zon in de haven van Oslo. Daar geëindigd bij een leuk restaurant op een pier en daarna voldaan -en met rode gezichtjes- weer huiswaarts gegaan!

Bekijk hieronder het fotoverslag!

Panorama view van de haven van Oslo

Noorse Delicatessen

You Might Also Like

[fbcomments]