Costes Fashion

The first new arrivals!

By 14 July 2016 Costes HQ, Fashion

De zomer is pas net begonnen, maar in de boutique druppelt de nieuwe collectie al weer binnen! En hoewel we van zomers weer geen genoeg kunnen krijgen, verheugen we ons stiekem ook weer op de dagen dat we lekker veel lagen kunnen dragen. Want de autumn/winter collectie zit vol mooie stoffen, gelaagde fits en warme tinten. En omdat de zomer dit jaar nog niet echt is doorgebroken, heb je het perfecte excuus om je kast alvast te vullen voor het volgende seizoen!

In ons nieuwe lookbook zie je alvast een sneak peek van de key looks voor de herfst. Wat staat er op jouw wish list?
Shop de eerste new arrivals nu hier!

LOOK6-06

LOOk3-03

LOOK4-04

LOOK9-09

LOOK8-08

LOOK2-02

LOOK7-07

LOOK10-10

LOOK1-01

LOOK5-05

You Might Also Like

[fbcomments]