Costes Fashion

Hotspot: Väkst in Kopenhagen

By 3 August 2016 Hotspots, Interior

Herinner je je nog onze laatste post over het prachtige hotel SP34 in Kopenhagen? Tijdens onze tripjes naar deze geweldige stad kijken wij altijd vooraf naar een aantal restaurants op onze must-visit lijst om te gaan eten. Restaurant Väkst is hier een van en onderdeel van hotel SP34. In dit restaurant waan je je in een groene oase van planten door het greenhouse dat midden in het restaurant staat. De twee verdiepingen van dit restaurant met een lichte en groene sfeer maar ook een rauwere industriële sfeer worden door het greenhouse met elkaar verbonden. Op het menu staan voornamelijk Nordic groente maar ook vlees en vis behoren tot de mogelijkheid. 

Wat ons betreft een aanrader als je Kopenhagen bezoekt!

http://hostvakst.dk/vakst/?lang=en

ChrisTonnesen_9778 copy

ChrisTonnesen-cofoco-vakst-2

ChrisTonnesen-cofoco-vakst-1

ChrisTonnesen_0016_2

ChrisTonnesen-cofoco-vakst-4

ChrisTonnesen-cofoco-vakst-3

You Might Also Like

[fbcomments]