Costes Fashion

Autumn colours to love!

By 14 September 2016 Fashion

Al worden we momenteel enorm verwend met een heerlijke nazomer, de boutiques hangen alweer bom-vol met de nieuwe herfstcollectie. Terwijl je nippend aan een cocktail nog even van de laatste zonnestralen geniet, kun je ondertussen alvast jouw favoriete items voor het nieuwe seizoen selecteren.

Black and yellow
Deze herfst kun je hoop warme tinten aan je garderobe toevoegen. Naast warm rood en verschillende tinten grijs vind je veel groen- en geeltinten in de collectie. Combineer bijvoorbeeld een mosterdgeel pak met een simpele zwarte top voor de perfecte office-look, of ga voor een stoere army groene parka met een grijze knit of grid blouse. Voor een fabulous look hangt een heerlijke, zachte fluffy coat voor je klaar. Combineer met een leren skirt en fancy hoed en je bent ready to party.

Zin om jouw garderobe herfst-proof te maken? De nieuwe collectie shop je hier!

026A7515 copy

You Might Also Like

[fbcomments]