Costes Fashion

Back to work!

By 1 September 2016 Fashion

Holiday is over! Het is weer tijd om je flipflops en bikini in te ruilen voor de back-to-work look. Met je gedachten lig je nog op het strand met een heerlijke cocktail in je hand. Maar helaas, er moet weer gewerkt worden. Ook de bekende ochtendtaferelen beginnen weer.

Met een ietwat slaperig hoofd sta je voor je kast, want wat moet je nù weer aan. Je komt graag verzorgd voor de dag, maar geef toe, we lopen het liefst in comfortabele kleding.

Vandaag wil je een rokje aan, maar je hebt geen idee wat er op moet. Je ziet nergens een mooie top die er bij past. En wanneer je een top vindt, zit het toch niet zo lekker. Het rek met de truien sla je over, want een trui op een rok kan dus echt niet. Of wel?

De nieuwe collectie van Costes laat zien dat je makkelijk een trui kan combineren met een rokje. En met een paar sneakers maakt het je look helemaal af. Vind je dit toch iets te sportief, dan kan je het natuurlijk altijd nog combineren met hakken. Of wat dacht je van een nette jurk in combinatie met een paar sneakers. Het kan allemaal!

Met de nieuwe Sports Up collectie ben je verzekerd van een office-proof en comfortabel look.

Is dit echt iets voor jou? Waar wacht je dan op en shop de collectie hier!

jacquard-rok--298323-assorted_mdfront3-cos

Trui €49,95  – Rokje €49,95

jurk-met-col--298777-assorted_mdfront3-cos

Jurk €59,95 

print-sweater--300212-assorted_mdfront3-cos

 

Trui €49,95 – Rokje €39,95 

You Might Also Like

[fbcomments]