Costes Fashion

Binnenkijker: Marij’s kleurrijke urban jungle.

By 29 September 2016 Interior

Marij is een creatieve duizendpoot die blogt via Enter my Attic, vintage meubels opknapt en verkoopt en ook nog eens designer is bij Costes. We keken samen met Elisah van Interior Junkie binnen in haar kleurrijke huis, waar ze -natuurlijk- de roze Albert kuipstoel van Zuiver een plekje gaf.

Allereerst, hoe is jouw passie voor interieur ontstaan?
Naast mijn interesse voor mode heb ik ook altijd een grote passie voor interieurstyling gehad. Ik had behoefte om mijn creativiteit en ideeën te delen en ben daarom een blog begonnen. Hiermee werd mijn passie voor interieur alleen maar groter en heb ik mijn eigen stijl veel beter kunnen ontwikkelen. Deze interesse heeft altijd al in me gezeten. Ik was als klein meisje ook altijd al aan het inrichten en aan het schuiven in mijn kleine kamertje.

Kun je iets meer vertellen over jouw blog?
Op mijn blog My Attic deel ik bijna alleen maar eigen beeld. Ik probeer van alles uit in mijn interieur en ben constant aan het stylen en veranderen. Dit deel ik regelmatig op mijn blog. Ook zijn er al een hoop leuke samenwerkingen op mijn pad gekomen, hou ik van die projecten, blog ik graag over groen en kleur. Daarnaast is mijn liefde voor vintage en tweedehands erg aanwezig op mijn blog en ben ik recent ook een webshop begonnen waar ik (soms opgeknapte) vintage meubeltjes en accessoires verkoop.

MARIJ20 copy

MARIJ17 copy

Waar haal je jouw inspiratie vandaan?
Ik haal mijn inspiratie eigenlijk uit alles wat er om me heen gebeurd. Tijdens het reizen, shoppen, een bezoek aan een mooi restaurant of concept store, leuke events etc. Ook van kringloopwinkels en op markten gaat mijn bloed sneller stromen. Daarnaast zijn andere bloggers, Pinterest, Instagram en tijdschriften natuurlijk een belangrijke inspiratiebron.

Wat is het verhaal achter jouw huis?
Ik woon samen met mijn vriend Evert en onze katten Mos & Def ongeveer 5 jaar in dit huis in Alphen a/d Rijn. Het is ons eerste koophuis en stamt uit ons geboortejaar 1985.

Hoe zou je jouw eigen interieurstijl omschrijven?
Kleurrijk, groen, mix van vintage, nieuw, zelfgemaakte items en frisse pastelkleuren.

MARIJ05 copy

MARIJ07 copy

Wat is het meest bijzondere item in jouw huis?
Een vintage design stoel van Deense designer Yngve Ekstrom.

Hoe heb je de Zuiver Albert Kuip stoel & kapstok in jouw interieur gestyled?
De stoel staat nu in de huiskamer naast onze bank. Vanwege de mooie poederroze kleur past hij perfect bij de rest van mijn interieur. Roze is een terugkomende kleur in de huiskamer, voornamelijk in kussens en andere accessoires. De kapstok staat boven in onze kledingkamer. Erg handig want we hebben niet heel veel kastruimte en kleding wordt vaak over de deur gehangen. Deze kapstok kwam dus als geroepen en hij past ook nog eens erg mooi bij onze stijl.

MARIJ22 copy

MARIJ13 copy

MARIJ21 copy

Wat doe je als niet met interieur bezig bent?
Ik word erg blij van reizen, leuke dingen doen met mijn familie en vrienden, lekker eten, food festivals, rommelmarkten.

Wat betekent mode voor jou?
Mode is voor mij een manier om te laten zien wie ik ben. Dat kan variëren per dag en aan mijn outfit kan je denk ik ook wel zien in wat voor bui ik ben. Het is een inspirerende maar snelle wereld waarin ik denk dat het belangrijk is om vooral dicht bij jezelf te blijven en aan te trekken waar jij je lekker in voelt!

MARIJ03 copy

MARIJ02 copy

MARIJ09 copy

MARIJ11 copy

MARIJ14 copy

MARIJ15 copy

MARIJ19 copy

MARIJ23 copy

MARIJ24 copy

MARIJ26 copy

MARIJ27 copy

MARIJ28 copy

MARIJ29 copy

MARIJ30 copy

MARIJ31 copy

MARIJ32 copy

MARIJ34 copy

MARIJ33 copy

Foto’s: Elisah Jacobs – Interior Junkie
Interview: Ellemijn Willemse – Costes

Wil jij kans maken op een compleet Zuiver interieur t.w.v. €2000, plus een Costes garderobe t.w.v. €500?
Ga naar www.costesfashion.com/zuiver en schrijf je in!

You Might Also Like

[fbcomments]