Costes Fashion

Hotspot Alert: It’s Cocktailtime!

By 15 September 2016 Hotspots

Het is pas donderdag maar toch zitten we in gedachten al aan de bar met een wijntje of Gin tonic. Daarom hebben we een top 5 samengesteld met leuke cocktailbars door heel Nederland. Waar ben jij dit weekend te vinden?

1. The Suicide Club Rotterdam

Bij aankomst zal je niet direct denken dat je in een high class cocktailbar terecht komt. Maar bovenop het ietwat stoffige Groothandelsgebouw bevindt zich wel degelijk een mooie bar waarin gedanst kan worden tot in de late uurtjes en cocktails van hoge kwaliteit worden geserveerd. Na het uitstappen uit de goederenlift word je begeleid naar de achtste etage en kom je uit in een prachtige bar (met dakterras). Ze noemen dit ook wel het best bewaarde geheim van Rotterdam en is zeker de moeite waard!

eebf1ce250c0da3683c778f0d3da2d20 suicide club

2. Porem Amsterdam

Op loopafstand van Amsterdam Centraal, op de Geldersekade tussen nummer 17 en 19 (en nee het is niet nummer 18), bevindt zich cocktailbar Porem. Net als de Suicide Club in Rotterdam oogt het niet als een cocktailbar aan de buitenkant. Het leuke aan deze bar is dat de 15 cocktails verdeeld zijn in drie categorieën. De Johan Cruijf voor de lichtvoetige, de Andre Hazes voor meer diepgang en Ivo Niehe voor aparte en eigenzinnige drankjes. Welke categorie kies jij?

porem 23. Mofongo Groningen

Zin om een heerlijk hapje te eten en af te sluiten in de cocktailbar? Dan ben je bij Mr. Mofongo aan het goede adres. Naast de heerlijke kaart vol lekkere hapjes hebben ze ook nog eens een super lekkere cocktailkaart. Kwaliteit is een belangrijke eis en dat uit zich in de kwalitatieve dranken die zij tot hun beschikking hebben.


mofongo-jazz-e14235569021374. Mundial Eindhoven

Helaas zijn ze nu even dicht maar zeker de moeite waard om een keer heen te gaan. Onder leiding van topbartenders worden de lekkerste cocktails gemaakt. Vanaf het station van Eindhoven loop je zo naar de bar. Wat deze bar zo leuk maakt zijn de verschillende verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je bar met wat loungeplekken. Op de tussenverdiepingen staan wat tafels met stoelen waar je lekker kunt zitten. And last but not least, de laatste verdieping, oftewel de Penthouse. Met nòg een bar en loungeplekken. Jackpot!

mundial

5. Behind the bars Utrecht

De laatste cocktailbar heeft al aardig wat nominaties op zijn naam, voor onder andere ‘beste nieuwe cocktailbar’ en ‘beste cocktailbar’. Een standaard cocktailbar is het niet, maar is zeker de moeite waard om langs te gaan. Ook serveren ze cocktails goedkoper dan de Amsterdamse en Rotterdamse cocktails. Wat wil een mens nog meer?

behind-bars-cocktailbar

Genoeg keuze, weekend we’re ready for you.

Enjoy ladies!

You Might Also Like

[fbcomments]