Costes Fashion

One item, two ways to wear it

By 28 September 2016 Fashion

Tijdens mijn heerlijke vakantie naar Curacao heb ik een aantal mooie Costes items in mijn koffer gestopt om ze daar juist op een hele andere manier te stylen. De Costes items die ik heb meegenomen zijn van de nieuwe najaarscollectie en dus niet direct geschikt voor een tropisch klimaat maar dat is juist de hele uitdaging. Omdat op dit eiland ‘s avonds de temperaturen wat kunnen dalen en de heerlijke wind juist voor verfrissing zorgt ben ik gegaan voor looks die perfect zijn voor een etentje of een night out!

In de twee looks staat één top centraal die direct mijn aandacht greep tijdens mijn shopsessie in de Costes boutique. De korte top met glitterdraad is echt een eyecatcher en perfect voor een avondje uit. Maar je kunt ‘m ook heel goed dragen op een jeans voor een relaxte look.

Look 1: Girly look
Normaliter ben ik niet zo van rokjes maar deze super comfortable zwarte rok is echt een favoriet. De iets dikkere stof en langere lengte zorgt ervoor dat je het nu tijdens de indian summer met sandalen kan dragen maar ook straks met een panty en stoere laarsjes. Gecombineerd met de glitter top maakt dit een perfecte outfit voor een etentje met mijn vriend.

Ik draag Costes Sparkle Pull + Costes Volume Skirt

Screen Shot 2016-09-28 at 12.30.03Screen Shot 2016-09-28 at 12.29.40

 

Look2: Comfy look

In the end, ben ik altijd wel het meisje dat gaat voor een comfortabele outfit. Dus voor deze look heb ik de rok ingeruild voor een wijde broek die ik zelf al een tijdje in mijn bezit heb. Ook in de nieuwe collectie van Costes is er genoeg keuze voor soortgelijke broeken. Deze look is perfect voor een gezellige lunch of zoals bij mij, een lange terugvlucht naar het ‘koude’ Nederland.

Ik draag Costes Sparkle Pull

 

Screen Shot 2016-09-28 at 12.32.57

 

Screen Shot 2016-09-28 at 12.32.43

You Might Also Like

[fbcomments]