Costes Fashion

WIN: Zuiver interieur en Costes garderobe!

By 15 September 2016 Interior

Oh yes, na wekenlange voorbereidingen mogen we het éindelijk vertellen. We gaan samenwerken met Zuiver! YAY!
Bij Costes zijn we altijd al bezig met interieur, elke boutique heeft een unieke inrichting waar ook al een aantal Zuiver items tussen staan. Dit seizoen draait het helemaal om interieur en geven we een Zuiver interieur t.w.v. €2000 weg, plus een Costes garderobe t.w.v. €500! 

Costes goes interior
Als je een Costes winkel binnenloopt waan je je direct in een echte boutique sfeer: koperen details, marmer, design stoelen, fijne vloerkleden en veel groen. En dat is precies waarom Zuiver en Costes een match made in heaven zijn. Zuiver is, net als Costes, een jong, Nederlands merk. De Zuiver collectie staat in het teken van de laatste trends met clean designs in marmer, koper en andere hippe materialen. Wij zijn fan!

Costes & Zuiver 024 klein

Interior Junkie
Jij maakt dus kans op een compleet Zuiver interieur t.w.v. €2000 (yes, dat zijn álle items op de foto hierboven!), plus een Costes garderobe van €500. Word jij de lucky winner van dit fijne droominterieur, dan komt Elisah van Interiorjunkie.com jouw huis persoonlijk met de Zuiver items inrichten.

Schrijf je in!
Ga naar costesfashion.com/zuiver, schrijf je in en wie weet komt Elisah binnenkort jouw huis opnieuw inrichten! Je ontvangt dan ook direct een code voor gratis verzending op jouw volgende Costes order. Wil je extra kans maken, deel dan een foto van jouw interieur met #costesxzuiver op Instagram. Good luck!

 

 

You Might Also Like

[fbcomments]