Costes Fashion

Binnenkijker: mix and match bij Suzanne

By 6 October 2016 Interior

In een prachtig huis in jaren-30 stijl woont Suzanne, beter bekend onder de naam &SUUS. Ze maakte van dit nieuwbouw huis een warm thuis met een mix van stijlen: van vintage tot modern. Samen een sfeervol geheel, waar de items van Zuiver naadloos tussen passen.

Allereerst, hoe is jouw passie voor interieur ontstaan?
Ik ben daar geloof ik mee geboren. Heel cliche, maar als klein meisje was ik altijd al bezig met mijn kamertje en waar vriendinnen de Tina kochten, kocht ik een woontijdschrift. Het antwoord op de vraag “ Wat wil jij later worden?” was dan ook altijd “Binnenhuisarchitect”. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk ben ik dus wel geworden wat ik ooit voor ogen had. Interieurstylist!

Kun je iets meer vertellen over jouw blog?
Ik ben mijn blog begonnen omdat ik zoveel mooie dingen over interieur tegen kwam en ik dit graag met andere wilde delen “ omdat er zoveel moois te ontdekken valt” Geen flauw benul dat het al vrij snel goed opgepakt werd. Mijn blog is persoonlijk, laagdrempelig en eigenlijk blog ik inmiddels over alles wat ik leuk vind. Dat kan een leuk eettentje zijn, een foto verslag van een beurs of een mooi nieuw merk.

SUZANNE01 copy

SUZANNE21 copy

Waar haal je jouw inspiratie vandaan?
Dat kan van alles zijn. Tijdens een dagje winkelen kijk ik bijvoorbeeld ook heel erg naar de inrichting van winkels of eettentjes. Of bijvoorbeeld kleuren combinaties in de natuur, gebruik van verschillende materialen. Daarnaast gebruik in Pinterest, Instagram en tijdschriften natuurlijk ook.

Wat is het verhaal achter jouw huis?
Wij wilden absoluut geen nieuwbouwhuis, maar na lang zoeken zijn wij toch overstag gegaan. De bouw is geïnspireerd  op de jaren 30 stijl. We vielen voor de vele ramen rondom het huis, waardoor het echt een super licht huis is. Vooral de raampartij bij de keuken, toen we die zagen waren we verkocht.  We kregen de sleutel toen ik net bevallen was van onze dochter, zo’n 6 jaar geleden.

Hoe zou je jouw eigen interieurstijl omschrijven?
Van alles wat :-) Ik vind het leuk om verschillende stijlen te mixen. Van modern tot vintage, van stoer tot truttig, design tot kringloop je ziet het allemaal terug. Over het algemeen hou ik het meeste van een frisse, lichte Scandinavische stijl met een vleugje Bohemian.

SUZANNE19 copy

SUZANNE03 copy

Wat is het meest bijzondere item in jouw huis?
Bijzonder vind ik alleen spullen met een verhaal. Zo hebben wij bijvoorbeeld een oud stoeltje van mijn oma opnieuw bekleed, het kastje wat ik kocht van mijn eerst verdiende centjes of de print die ik cadeau heb gekregen van mijn vriend.

Hoe heb je de Zuiver Albert Kuip stoel & kapstok in jouw interieur gestyled?
De grijze Zuiver stoel staat nu aan de kop van de tafel en gebruik ik nu als ik aan het werk ben. Hij staat mooi tegenover de muur met prints en ook met de grijze bank die in de woonkamer staat. De kapstok deed mij direct denken aan een tipi tent. En daarom hebben we hem in mijn zoontje zijn kamertje gezet. Alle kussens die we konden vinden eronder gelegd en als ze een echte tent willen gooien we er een laken overheen. Ze vonden het helemaal geweldig!

SUZANNE38 copy

SUZANNE24 copy

Wat doe je als niet met interieur bezig bent?
Ik heb een gezin met 2 jonge kinderen, dus daar ben ik het meeste mee bezig. We houden allemaal heel erg van het strand en zijn daar dan ook vaak te vinden. Maar een dagje zonder kinderen winkelen met mijn vriend, zusje of vriendin, maak ik ook graag tijd voor vrij.  En ik hou van eten en gezelligheid ;-)

Wat betekent mode voor jou?
Mode en interieur is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Waar vroeger interieur wel achter mode aanliep, merk je nu dat dit veel dichter op elkaar zit. Ik haal dus ook zeker mijn inspiratie uit de mode, maar tegenwoordig ook uit de interieurs van mode winkels. Daar wordt nu veel meer de aandacht aan gegeven. En mode is eigenlijk net zoals met interieur. Je leefomgeving en kleding zijn beide een verlengde van je persoonlijkheid. Volg vooral je eigen stijl en laat je inspireren door door de trends die je aanspreken.

SUZANNE02 copy

SUZANNE04 copy

SUZANNE17 copy

SUZANNE23 copy

SUZANNE26 copy

SUZANNE32 copy

SUZANNE27 copy

SUZANNE30 copy

SUZANNE33 copy

SUZANNE36 copy

SUZANNE37 copy

SUZANNE42 copy

SUZANNE40 copy

SUZANNE31 copy

Foto’s: Elisah Jacobs – Interior Junkie
Interview: Ellemijn Willemse – Costes

Wil jij kans maken op een compleet Zuiver interieur t.w.v. €2000, plus een Costes garderobe t.w.v. €500?
Ga naar www.costesfashion.com/zuiver en schrijf je in!

You Might Also Like

[fbcomments]