Costes Fashion

Soft & delicate pure layers

By 24 October 2016 Fashion

Winter is coming! Met haar zachte kleuren en fijne structuren vormt de Pure Layers lijn de ultieme selectie items voor een gelaagde look. De collectie speelt met grijstinten en verschillende materialen en vormt een sterke basis voor je nieuwe wintergarderobe.

De Pure Layers collectie staat bol van de fijne knits met een high quality feel. Ga voor een fijngebreid vest of een embossed pullover en combineer deze met de trend van het moment: de knitted flare! Maak je outfit af met een statement coat en creëer de ultieme winterlook.
Sweater weather, we’re ready for you.

 print-trui--298774-greymelee_mdfront3-cos

lurex-vest--298513-silver_mdfull5-cos

print-t-shirt--300504-white_mdfront3-cos

top-met-col--298324-blackmelee_mdfull5-cos

lange-coat--299252-offwhitemelee_mdfront3-cos

 Shop season essentials hier!

You Might Also Like

[fbcomments]