Costes Fashion

“Echt awesome dat ik heb gewonnen!”

By 18 November 2016 Interior

Anna Schram uit Rotterdam is dé lucky winnares van de Costes x Zuiver campagne. Zij won een Costes garderobe t.w.v. €500 én een gloednieuw Zuiver interieur t.w.v. €2000. Deze week was het zover en gingen wij samen met Elisah van Interior Junkie naar Rotterdam om Anna’s interieur een nieuwe look te geven. 

Anna’s eigen interieur is een mix van vintage, Scandinavisch en kleur. Ze woont samen met haar verloofde Cees in een loft-achtig appartement in de Rotterdamse wijk Crooswijk. “Ik vind het echt awesome dat ik, van alle mensen die hebben deelgenomen, gewonnen heb!” vertelt Anna, gehuld in haar gloednieuwe Costes outfit. Ze heeft haar €500 shoptegoed gelijk al besteed bij de Costes boutique in Rotterdam. “Ah het is zo fijn met €500 te kunnen shoppen, ik ging echt met stapels kleding de paskamer in. En moest uiteindelijk nog kiezen wat het ging worden. Er waren zo veel leuke dingen!”

Aan Interior Junkie Elisah de eer om Anna’s woonkamer om te toveren met de Zuiver items, waaronder drie tafeltjes, een vloerkleed, kussens, een koperen lamp, een lounge stoel en een kuipstoel.  De Zuiver stukken matchen perfect in de loft-stijl en geven het geheel een gezellige, Scandinavische vibe. Anna is heel blij met het resultaat: “Zo leuk om te zien dat je met relatief weinig spullen, zo’n andere look kan creëren. De drie tafeltjes bij elkaar zijn echt mijn favoriet.”

Benieuwd naar de interieur make-over bij winnares Anna? Bekijk hier het foto- en videoverslag!

IMG_2899 copy

‘Before’ – Zo ziet Anna’s interieur er uit voor de make-over.

IMG_3006

Behind the scenes: Anna en Cees worden geïnterviewd voor de video.

IMG_2939

Work in progress – Elisah is druk bezig om de woonkamer te stylen. Labrador Pien vindt het allemaal heel interessant!

IMG_2944

Bijna klaar!

IMG_3065

De drie Zuiver tafeltjes: Anna’s favoriet.

IMG_1448 copy

Het eindresultaat!

IMG_1453 copy

Het eindresultaat – part 2

IMG_3015

Anna en Cees zijn helemaal happy met hun nieuwe interieur!

IMG_3010

En hond Pien natuurlijk ook.

IMG_1681

V.l.n.r.: Caroline van Zuiver, Ellemijn van Costes, Elisah van Interior Junkie, Anna en Cees. Cheers op een geslaagde make-over!

You Might Also Like

[fbcomments]