Costes Fashion

How to find your perfect coat that suits your style

By 10 November 2016 Fashion

De herfst is officieel al in volle gang en dat betekent natuurlijk dat je je warme jassen weer van zolder kunt halen. Natuurlijk kun je gaan voor het exemplaar van vorig jaar, maar het is altijd leuk om te shoppen voor een nieuwe jas. Zoals je in mijn look kunt zien heb ik een mooie klassieke wollen jas uitgekozen bij Costes, maar omdat ze zoveel meer hebben deel ik een aantal tips om de perfecte jas te vinden.

Praktisch of trendy

Wanneer het aankomt op een keus maken uit al het jassenaanbod, is het altijd goed om te bedenken voor welke soort jas je wilt gaan. Het najaar Nederland kan vooral koud en regenachtig zijn en dan is de keuze snel gemaakt om juist voor een praktische jas te gaan, zoals een parka. Nog steeds stylish in een groene army kleur en super warm door de warme padded binnenvoering.

Wanneer je helemaal on trend wilt zijn ga dan dit najaar voor de super zachte fake fur jas waarin je gegarandeerd de show zult stelen. Ik ben zelf helemaal weg van de furry jas, die echt een statement items is.

justlikesushi-costes-oct-4.2

Classy of stoer

Naast de praktische en trendy kwestie is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken welke jas het beste bij jouw stijl past. Wanneer je toch meer een klassieke stijl hebt of je wanneer je werk dit vereist is het een goede keuze om voor een mooie wollen mantel te gaan. Ik draag zelf een zwarte tijdloze jas maar de keuze aan wollen jassen is zeker het bekijken waard.

Ik heb zelf een stoere stijl en mijn aandacht gaat dus vaak uit naar stoere jassen die daarnaast ook lekker warm zijn. Het zal je dan ook niet verbazen dat de lange bomber jackets hoog op mijn lijstje staan.

Always good: biker jacket

Voor de echte koude dagen is een biker jasje net wat te koud. Maar wanneer je voor iets warmere herfstdagen nog een jasje zoek dan is de ‘altijd-goede’ biker jacket een erg goede keus. Super tijdloos, want je zult ‘m nog zeker jaren dragen, en dit jasje is met elke look te combineren.

justlikesushi-costes-oct-1.2 justlikesushi-costes-oct-2.2

You Might Also Like

[fbcomments]