Costes Fashion

Happy holidays!

By 23 December 2016 Costes HQ

Nog twee dagen en dan is het zo ver: Christmas time! Onze favoriete dagen van het jaar. Waarom? Daar hebben we een waslijst aan redenen voor.

1. Je hebt in december hét perfecte excuus om te shoppen. Niet alleen Christmas gifts voor je geliefden, maar het is ook zeker de tijd om jezelf te verwennen én je in een stunning outfit te hullen.
2. Glitters everywhere! Zoals je aan de vele glitters in onze party collectie kunt zien, houdt team Costes heel erg van glitter. En kerst is de uitgelezen gelegenheid om in een shameless glitter look aan het diner te verschijnen.
3. So much food! In december denken we even niet aan onze bikini bodies. Dat komt in januari wel weer. We kunnen geen genoeg krijgen van al die heerlijke etentjes, brunches, glühwines en warme choco’s. Om over oliebollen en appelflappen nog maar te zwijgen.
4. Familie en vrienden om je heen hebben is heerlijk en kerst is het moment om er even bij stil te staan hoe gezegend je bent met goede vrienden, lieve familie en fijne collega’s.
5. It’s party season! Van kerstborrels tot wilde nachten in de club. Onze agenda’s staan deze maand bomvol fijne feestjes. Enjoy!
6. A few days off, of je nou werkt of studeert. Tijdens de kerstdagen mogen we allemaal genieten van een paar daagjes (extra) vrij. Buiten is het koud en donker en dus is het helemaal toegestaan om lekker in je kerstpyjama op de bank te hangen. We love it!
7. Deze maand kun je je heerlijk uitleven met het decoreren van je huis. Trek die kerstdecoratie maar weer tevoorschijn, steek de kaarsjes aan en tover je huis om in decembersferen.
8. Gift-giving en gift-getting. Dit is het moment om je loved-ones te verwennen met een cadeautje.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Geniet van deze periode en namens team Costes: Happy Holidays!

You Might Also Like

[fbcomments]