Costes Fashion

New Year’s Eve: the best excuse to dress up!

By 28 December 2016 Fashion

It’s all about the shiny details.

YAY, love it; nog even aftellen en dan is het éindelijk zover; New Year’s Eve! Als er één speciale avond is waarbij je groots mag uitpakken en kan shinen als nooit te voren dan is dat tijdens deze avond. Verzamel glitters, pailletten en natuurlijk dé trend velvet, shiny make-up and last but not least sieraden.

Zilver en glitter is de komende tijd natuurlijk een enorme eyecatcher, soms lijkt combineren lastig. Kies bijvoorbeeld voor een zilveren rok, allover jurk of maak je outfit compleet met een shiny crossbody bag.

Voor alle dames die nog dé ultieme party outfit moeten scoren en nog geen idee hebben wat ze aan moeten trekken; hieronder wat inspiratie voor het vinden van de ultieme party outfit. Look hotter than ever before!!

De shiny outfits shop je hier. Happy New Year’s Eve!

20161027_AndyTan_Costes_Lauren25243 copy

20161027_AndyTan_Costes_Lauren25508 copy

20161027_AndyTan_Costes_Lauren23176 copy

Costes-stills25964

Costes-stills26042

 

 

 

 

You Might Also Like

[fbcomments]