Costes Fashion

The Metallic Trend

By 8 December 2016 Fashion

Fashionblogger Joyce van Just Like Sushi is gastblogger voor Costes. Ze zal je regelmatig op de hoogte brengen van de nieuwste trends in fashionland, leuke projecten en haar favoriete Costes items. Dit keer maakt ze zich klaar voor het party seizoen en vertelt ze je alles over metallics.

De laatste weken van het jaar komen in zicht en dat betekent natuurlijk ook dat de feestdagen eraan komen. Eigenlijk willen we ons allemaal het liefst in een nieuwe look hijsen om te verschijnen op die kerstborrel, diner of avondje uit. Zelf wilde ik dit jaar voor iets anders gaan en ging bij Costes op zoek naar de perfecte party-look, die ik ook kan dragen buiten de decemberdagen.

Wanneer je om je heen kijkt dan kan het je niet ontgaan zijn dat de metallic trend echt aanwezig is dit seizoen. Zeker rondom de feestdagen is dit een fijne trend, omdat je de shiny items ook in het dagelijks leven kunt dragen. Dit seizoen zijn vooral de metallic rokken die op de knie vallen een must en het deze keer combineer je ze juist niet met een nette schoen of pumps, maar vooral met casual sneakers. Mix verschillende stijlen en creëer daardoor een look die misschien niet direct voor de hand ligt.

Bij Costes kwam ik deze metallic gouden rok tegen die ik gewoon móest hebben. Deze rok heeft een plissé stijl en met de subtiele metallic gouden kleur zorgt het ervoor dat je zeker opvalt op de juiste manier. Omdat ik het leuk vindt om contrasterende stijlen te combineren ben ik voor witte sneakers gegaan en heb ik de rest vooral rustig in het zwart gehouden. Met hier en daar wat leuke accessoires, zoals de stoere pins en fluffy sleutelhanger maakt dit look je zeker compleet. Voor nu maar ook voor de rest van het jaar!

costes-rokken-justlikesushi-1

costes-rokken-justlikesushi-3

costes-rokken-justlikesushi-4

Ik draag in deze look: Metallic Skirt + Pocket Sweat + Pins Combi + Key Ring Faux Fur.

You Might Also Like

[fbcomments]